VERKOCHT: multifunctionele bedrijfsunit

Details

VERKOCHT

Op een prima locatie midden in Zwanenburg bieden wij thans een vrijstaande bedrijfsloods van ca 175m2 met eigen parkeerplaatsen (ca 33m2) aan. 

De loods heeft een afmeting van ca. 10 breed en 18 diep en beschikt over een overheaddeur, separate loopdeur, water- en rioolaansluiting en eigen elektra meter. 

De loods en de naast gelegen bedrijfshal hebben een mandelig terrein van ca 365m2 om te komen en gaan naar de betreffende objecten. 

Bestemming: 
Op het gehele terrein is van kracht het bestemmingsplan Zwanenburg met de enkelbestemming ‘bedrijf’ en de functieaanduiding bedrijven t/m categorie 2. Met een omgevingsvergunning is eventueel een categorie 3.1 mogelijk, één en ander ter beoordeling aan het college van B&W. Kantoren zijn mogelijk tot 30% van het vloeroppervlak. 

Uitgesloten binnen de bestemming zijn: 
-garagebedrijven 
-verkooppunten brandstoffen 
-risicovolle inrichtingen 

Raadpleegt u de gemeente Haarlemmermeer om er zeker van te zijn dat uw activiteiten binnen de bestemming passen. 

Bereikbaarheid 
Per auto 
Het object is gunstig gesitueerd nabij de A200 (Haarlem-Amsterdam) en nabij de S103 (Haarlemmerweg) richting Amsterdam Centrum. Hierdoor is er een snelle verbinding naar de grotere snelwegen, luchthaven en het centrum van de stad. 

Openbaarvervoer 
Het object is ook per openbaar vervoer goed te bereiken. Op 10 minuten lopen ligt station/bushalte Halfweg-Zwanenburg wat te bereiken is met zowel trein als bus (lijn 80, 161, 280, 680

 

 

 

 

 

 

24 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 25 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 21 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 26 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 27 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg Plattegrond 38g.jpg