VERKOCHT: multifunctionele bedrijfsunit in Zwanenburg

Details

VERKOCHT O.V.

Fraaie bedrijfsruimte verdeeld over meerdere ruimten en verdiepingen. De bedrijfsbebouwing is gelegen op een ruim perceel eigen grond achter de bewoning van de Iepenlaan en heeft een vrij toegankelijke oprijlaan. Het geheel bestaat uit een hoofdgebouw met een kantoorruimte, een werkplaats en lasruimte. Op het terrein is een eigen parkeerplaats met ruimte voor 4 auto's. De bedrijfshallen zijn uitermate geschikt als productieruimte of opslagruimte. 

Totale gebruiksoppervlakte: 372 m2, inhoud ca 1.662 m3 

Indeling: 
Parterre: Aan de voorzijde, separate ingang naar het kantoor. Deur naar een klein hal met trap naar eerste verdieping en een binnen doorgang naar de werkplaats. Aan deze kant bevindt zich ook de toiletruimte. De bedrijfsruimte is opgedeeld in twee grote ruimtes; een werkplaats en een lasserij. Beide ruimtes hebben grote dubbele scharnierdeuren naar de buitenplaats. Tussen de twee ruimtes hangt een grote stalen schuifwand. 
Eerste verdieping: trapopgang, overloop met toegang naar kantine met een eenvoudige keuken en een magazijnruimte met vide. 

Het dak is voorzien van aluminium dakplaten en gedeeltelijk van bitumen/kiezels. 
Boven de werkplaats bevindt zich een grote lichtstraat. 

Voorzieningen: 
• Twee grote dubbele scharnierdeuren 
• Verwarming via 3 heaters en warm water d.m.v. een geiser in de kantine. 
• Zelfstandige nuts voorzieningen, krachtstroom aanwezig 
• Toiletten / Blusinstallatie / waterpunt in de werkplaats 
• Kantine en kantoor met gevelkachel 
• Dubbel glas in kantoorruimte 
• Geen BTW van toepassing. 
• Eventueel te koop i.c.m. Iepenlaan 38G, 1 grote magazijnruimte van ca 175m2 met grote overhead deur. Stalen constructie met aluminium beplating. 

Bestemming: 
Op het gehele terrein is van kracht het bestemmingsplan Zwanenburg met de enkelbestemming ‘bedrijf’ en de functieaanduiding bedrijven t/m categorie 2. Met een omgevingsvergunning is eventueel een categorie 3.1 mogelijk, één en ander ter beoordeling aan het college van B&W. Kantoren zijn mogelijk tot 30% van het vloeroppervlak. 

Uitgesloten binnen de bestemming zijn: 
-garagebedrijven 
-verkooppunten brandstoffen 
-risicovolle inrichtingen 

Parkeren: 
Vier eigen parkeerplaatsen voor de deur. Voldoende parkeergelegenheid in nabije omgeving (vrij parkeren). De binnenplaats is ruim opgezet. 

Bereikbaarheid 
Per auto 
Het object is gunstig gesitueerd nabij de A200 (Haarlem-Amsterdam) en nabij de S103 (Haarlemmerweg) richting Amsterdam Centrum. Hierdoor is er een snelle verbinding naar de grotere snelwegen, luchthaven en het centrum van de stad. 

Openbaarvervoer 
Het object is ook per openbaar vervoer goed te bereiken. Op 10 minuten lopen ligt station/bushalte Halfweg-Zwanenburg wat te bereiken is met zowel trein als bus (lijn 80, 161, 280, 680

01 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 02 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 03 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 04 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 05 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 06 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 07 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 08 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 09 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 10 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 11 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 13 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 14 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 15 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 16 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 17 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 18 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 19 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 21 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg 20 Zwanenburg - Iepenlaan 38c.jpg Plattegrond 38d.jpg Plattegrond 38e.jpg Plattegrond 38f 1hg.jpg Plattegrond 38f BG.jpg